WWW Live

WWW Live on reaaliaikainen tekstipohjainen palvelu, jossa asiakas ottaa yhteyttä asiakaspalveluun yrityksen verkkosivujen kautta. Palvelun avulla yksi asiakasneuvoja pystyy palvelemaan useita asiakkaita yhtäaikaa. Tämä nopeuttaa asiakaspalvelua huomattavasti verrattuna esimerkiksi tavalliseen puhelinpalveluun, jossa yksi asiakasneuvoja pystyy palvelemaan vain yhtä asiakasta kerrallaan. Keskustelut ovat kahdenkeskisiä ja ne ilmestyvät asiakasneuvojan käyttöliittymään erillisille välilehdille (katso esimerkkikuvat palvelusta alla).


Tekstipohjainen palvelu mahdollistaa asiakaspalvelun tarjoamisen myös huonokuuloisille, joita Kuuloliiton mukaan on Suomessa lähes 800 000.


Asiakaspalvelun WWW Live -palvelu voidaan upottaa osaksi yrityksen verkkosivuja. Asiakaspalvelun ollessa auki, asiakkaille tarjotaan mahdollisuus ottaa yhteyttä asiakasneuvojaan.Annettuaan nimimerkin asiakas on palvelussa.Asiakasneuvojalla on verkkosivujen kautta oma näkymä palveluun, jossa asiakkaat on eroteltu välilehdillä. (klikkaa kuvaa saadaksesi sen suuremmaksi)Asiakkaan poistuessa palvelusta häntä pyydetään arvioimaan asiakaspalvelua ja sen tehokkuutta esimerkiksi asteikolla yhdestä viiteen. Järjestelmästä saatavasta laaturaportista voidaan seurata asiakaspalvelun tehokkuutta asiakasneuvojakohtaisesti.Käyttäjät pääsevät palveluun myös matkapuhelimensa selaimella Mobile Live -palvelun kautta. Tämä mahdollistaa helppokäyttöisen ja reaaliaikaisen asiakaspalvelun liittämisen osaksi erilaisia mobiilipalveluja.


Palvelut


Contact

+358505448558
sales (at) chat-service.info